onpa ollut hiljaista. Ei ole ollut mitään sanottavaa tai sitten en ole jaksanut muistaa kirjoittaa. Piti kyllä kirjoittaa pari viikkoa sitten olleesta jongleerauskurssista, mutta enpä muistanut. Olen keskittynyt
nettisivujeni tekemiseen. Tällähetkellä sinne pitää tehdä joulukalenteria. Joka päivä sinne ilmestyy uusi video.

Ostin tällä viikolla 12 uutta jongleerauspalloa. 5 puoli kiloa painavaa isoa palloa ja 7 pienempää mokkapalloa. Mokkapallot ovat todella hyvät ja painavilla palloilla on veikeää tehdä lihastreeniä.

Kävin myös viimeviikonloppuna ajamassa yksipyöräisellä, vaikka olikin lunta. Lumella oli yllättävän hyvä pito, mutta kun tuli jäätä oli kamalan liukasta. Enpä ole ennen kokeillut lumella yksipyöräilyä. Ihan mielenkiintoinen kokemus. Nyt näyttää siltä, että lumet sulavat taas vaihteeksi pois, niin voisi mennä taas kylille hyppimään.

Viiden pallon perusheitto alkaa sujua hyvin ja alan saamaan vakiona jo yli 300 koppia ja nykyinen ennätykseni on noin 1700 koppia. Harjoittelen myös neljää ja viittä keilaa sekä kuutta ja seitsemää palloa. Kuudella pallolla ennätys on nyt 18 koppia ja seitsemällä pallolla 14 koppia. Neljällä keilalla olen saanut 36 koppia ja 5 keilalla 16 koppia.

Jee, minusta tuli Laukaan lukion oppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja =) Se on aika hienoo. nyt pitäisi vaan oeptella tekemään jotain siellä kokouksissa ja suunnitella ensi keskviikoksi esityslista. Töitä vähän enemmän, mutta ei se mitään.

Muistakaahan käydä katsomassa nettisivujeni joulukalenteria siis!