Hei sain tänään kunnostettua  jalkoihin sidottavat puujalkani ja hieman myös kehitettyä niitä. Ensimmäinen kokeilu sujui ilman ongelmia, kuten välineiden hajoamisia tai kaatumisia. Kunnostamista oli hieman; Piti paikata yksi halkeama tukirakenteesta, etteivät ne hajoaisi käsiin tai tässä tapauksessa jalkoihin. Sen jälkeen piti tuumailla miksi remmit löystyvät ja miten ongelman saa korjattua. Pikaisen kävelyn jälkeen keksin, että löystyminen johtuu siitä, että jalka liikkuu taaksepäin kävellessä, jolloin remmit eivät löysty vaain lipsuu kengän päältä pois. Tämän sain korjattua sillä, että laitoin kantapään taakse pienen vähän koveraksi veistetyn puupalikan, jolloin kengät eivät enää päässeet liukumaan taaksepäin ja ongelma oli ratkaistu!

 
Ja seuraavaan: Myin tänään parivuotta vanhan skeittilautani ja sain siitä 20 euroa käteistä. Sillä kahdellakympillä sain täydennettyä säästöni yksipyöräistä varten ja nyt on se kaikki 120 euroa koossa. Valitettavasti kaupungille ei ole toistaiseksi pääsyä, kuin ilmeisesti vasta pääsiäisen jälkeisenä viikonloppuna, joten pyörän hankinta siirtyy siirtymistään. Noh, kyllä minä sen vielä saan. Pitää laittaa tänne kyllä kirjoitusta pyörästä ja ajamaan opettelusta. Menee varmaankin huomattavan paljon aikaa kesällä tuon veikeän ajoneuvon kanssa. Pyörä on Qu-Axin standardi sirkus pyörä, jolla pärjätään ainakin ensimmäinen kesä ja mahdollisesti toinenkin.

Sitten on vielä sellainen, että pitäisi kirjailla loppuun apuraha anomus Maja-oja säätiöltä sirkusharrastusta varten väline hankintoihin ja salivuoran maksamiseen. Toukokuun loppuun  mennessä se pitäisi tehdä ja toivoa parasta marraskuun alkuun asti, jolloin tulos julkistetaan.

Jee sain ussan kokeesta 9+!