Jatkoa eiliseen, kun piti poistua koneelta..

    Eilen oli pieni harjoitus tuokio siis ruokiksella, mutta eihän puolituntia todellakaan riitä mihinkään, joten jatkoin illalla. Tosin keilojen parissa. Opin kaksi uudenlaista jalkojenvälistä heittoa. Tai siis en kyllä aiemmin osannut heittää jalkojen välistä. Nyt menee sekä etu-, että takakautta. Nyt pitäisi vain opetella tekemään sama myös vasemmalla kädellä ja sitten jatkuvana putkena samaa, joka näyttää aika veikeältä.
    Tänään oli koulussa tunnin treeni koulun jälkeen linkkiä odotellessa. Viisi palloa menee todella hyvin. Ongelmani viiden pallon kanssa on se, että olkapääni väsyvät pitkässä 500+ kopin sarjassa. Onko kenelläkään hyviä neuvoja tämän estämiseksi? Noin 500 kopin jälkeen heittely alkaa olla hyvin tuskallista ja on pakko lopettaa ja vähän ravistella olkapäitä ennen kuin voi jatkaa. Nyt illan aikana pitäisi vielä treeniä keiloilla. Valitettavasti huoneeni katto on sen verran matalalla, että en pysty käymään läpi kaikkia temppuja enkä viiden keilan jongleerausta. Pääsen siis treenimään viittä keilaa vain kerran viikossa. Se on erittäin valitettavaa..
    Jee sain heitettyä tänään koulussa 14 koppia seitsemällä pallolla. Lopetus tosin ei ollut täysin pohdas, koska sain vain 6 palloa lopetuksesta käteen. En hallitse vieläkään kunnolla 7 pallon lopetusta. On erittäin vaikeaa saada 4 palloa yhteen käteen kiinni, mutta kyllä se siitä kai alkaa pikkuhiljaa sujumaan. Nyt minulla on myös esitysrutiini, joka pitäisi hioa kuntoon. Rutiinissa on palloja 1-7 ja keiloja 3-5. Olen ihan tyytyväinen siihen nyt. 1-3 palloa menee helpolla, mutta neljän pallon kanssa on vielä kehittämistä ja viiden pallon kohta on hieman tylsän oloinen. 6 palloa jätän suosiolla pois, mutta 7 palloa sijoitan pallorutiinin loppuun vaikka se olisikin epävarmaa. Keiloissa on vielä lots of hiomista,  mutta eiköhän sekin siitä ala sujua. Etenkin viidessä keilassa on paljon hiomista ja kolmellekin keilalle pitäisi opetella massor av lisää temppuja.
Lopuksi vielä vähän videoita
Ensimmäisenä yksipyöräilyä 2006 vuoden MTB kilpailusta

Toisena on yksipyöräilyä Out of control:

Kolmantena on Extreme yksipyöräilyä Denverissä:

Ja viimeiseksi 2006 WJF:stä kokoelma videoa: