Olin eilen pitämässä taas vaihteeksi joka-keskiviikkoista lennokkikerhoa. Pari poikaa siellä oli taas koneita rakentamassa. Tulin siis pyörällä nuorisotalolle kuten aina. Olen aina ennenkin laittanut pyöräni nopeusmittarin takin taskuun ja kuvitellut, että nuoriso ei ole taskuvarkaita. Noh, tämäkin tuli todistettua vääräksi. Taskustani oli varastettu pyöräni nopeusmittari. Tämän lisäksi pyörästäni oli vielä revitty irti kaikki mittarin toimivaksi saattamiseen tarvittava, eli anturi, johon mittari kiinnitetään, renkaan keskiön vieressä oleva lähetin (mittarini oli siis langaton) ja myös pinnassa oleva magneetti. Koko paketti siis. Sinne meni siis vajaa vuosi sitten nimipäivälahjaksi saatu mittari. Arvoltaan mittari oli noin 70 euroa, eli aika paljon. Tällainen harmittaa varsin kovasti. Tänään kävin sitten Laukaassa koulun jälkeen poliisilaitoksella tekemässä asiasta rikosilmoituksen. Toivottavasti asia etenee jotenkin. Ei vaan ole ensimmäinen kerta, kun minulta jotain varastetaan.. Se kohdistetaan kai vaan ihan minun takia minuun... Entisistä koulukiusaajista ei kai pääse eroon millään..

Jee, pääsiäisenä on keikka helsingissä Amerikan car Showssa. Pääsen esittelemään Flower stickiä sinne. Tulee varmasti mielenkiintoinen reissu ja sitä jännityksellä odotan. Menen myös samalla siskoni luokse. Saa nähdä sit miten reissu menee.

Olin viime lauantaina työhaastattelussa kesätyöitä varten ja on varsin todennäköistä, että pääsen nokkakiven huvipuistoon töihin. Hienoa.


Loppuun vielä yksi jongleeraus video.