Tänään sain päätökseen ensimmäisen kahdesta työviikostani S-Marketissa.ihme kyllä päivät menee aika nopeasti, kun on paljon töitä, mutta sitten onkin aikalailla poikki työpäivän jälkeen. Kahdeksantuntista päivää täällä tehdään. Palkkaa tulee noin 3.5 euroa tunnilta. Tai oikeastaan se on kiinteä 280 euron palkka kahdelle viikolle, mutta äkkiä laskettuna kahdessa viikossa on 80 tuntia töitä ja 280 jaettuna 80 on 3.5 euroo.. Sillä saisi hankittua vaikka Muni yksipyöräisen, jos vähän tinkii. Mutta en tarvitse sellaista. Minulla on sellainen jo. Haahaa! Nyt en ole tosin kerennyt ajelemaan, kun kerran on ollut töitä ja illat menee esityksen harjoitteluun.
    Niin tosiaan, huomenna sitten esitys. Ja niinpä tietenkin.. Sadettahan sitä luvattiin huomiselle.. noo saa nähdä sataako Konnevedellä. Toivotaan, että ei. Jostain luin joskus jonkun foorumia, joka totesi osuvasti. "Itku tulee, jos naru kastuu ja diabolo ei pyöri!" Erittäinkin paikkaansa pitävää. Jos naru kastuu, diabolo ei todellakaan ota pyöriäkseen. ja 2d:kin on kamalaa märällä narulla. En siis suosittele diabolottamista järvessä. Sitäkin on kokeiltu. Viimekesänä tuli kokeiltua kaikkea uutta. Vanhoina hyvinä aikoina jolloin ei edes tiedetty kahden diabolon pyörittämisestä.
    Sitten yritän keksiä tähän loppuun vielä jonkun videon. Ja tällä kertaa videoita on kaksi kappaletta ja ne on suoraan EJC 2006:sta Niin ja EJC:hän tarkoittaa European Juggling Conventionia ja sinne olisi upeaa päästä. Tänä vuonna EJC on kreikassa ja ensi vuonna saksassa. Toki voisi yrittää tähdätä pääsevänsä saksan EJC 2008:aan, mutta luulen, että ei ole mahdollisuuksia päästä.
    Ensimmäinen video on EJC Highlights eli parhaat palat:

ja toinen on jonkinmoinen kokoelma video: