Sain vihdoinkin kirjoitettua Majaojasäätiölle apuraha-anomuksen, jonka pitää olla Majaoja-Säätiöllä kuun viimeinen päivä. Onneksi sain lopulta kerättyä kasan perusteluja miksi minulle pitäisi myöntää se apuraha ja käyttötarkoitukset aikatauluineen.A4 paperin verran sitten kirjoitin perusteluja ja julkaisen ne täällä sitten, kun määräaika on mennyt umpeen, jotta kukaan ei kopioisi siitä mallia itselleen. Se ymmärrettäköön. Jokatapauksessa anoin 800 euroa sirkusharrastuksen ylläpitämiseen ja kehittämiseen sekä esiintymis- ynnä muihin matkakuluihin.

Tulipahan tässä taas todettua, että on tullut laiskoteltua treenaamisesta oikein urakalla, vaikka yksipyöräisellä olenkin tässä viikon aikana ajanut varmaan ~10 kilometriä. Mutta muut harjoitukset (paitsi venyttely) on jäänyt aika vähäiseksi ja sen heti huomais tuossa viiden pallon jongleerauksessa. Minkäs teet, kun on niin laiska. Diaboloharjoittelun vähyyteen tosin vaikuttaa ulkoinen säätila, koska tuulisella säällä on erittäin kammottavaa heittää diaboloja, koska ne tuppaavat lähtemään varsin helpolla tuulen mukana, jolloin niitä saa hakea muun muassa naapureiden pihasta ja puusta =). Lauantaina kylläkin oli tuuletonta ja sian mukavat kahden tunnin harjoitukset pidettyä, kunnes kaverini Henkka tuli keskeyttämään.. Joten ne loppuivat siihen. Pienten alkuvaikeuksien jälkeen nekin harjoitukset menivät erittäin hyvin ja sain treenattua hyvin esimerkiksi kolmen keilan 3 up heittoa sekä 1 up piruetti heittoa. Toinen mitä kehittelin oli "esityskoreografia" musiikkiin, kunnes MP3-soittimesta loppui patterit =). Hups. No ei voi mitään.. Mutta kehitin kuitenkin omaksi huvikseni kuuden kappaleen pituisen esityksen. kenellekään en ole sitä vielä esittänyt tai mitään, vaan kunhan kaiken varalle kehitin sellaisen ja kolmen pallon sarjat menee pääasiassa improlla kaikki, eli kun tuntee kappaleen tarpeeksi hyvin, osaa heittää jotain tiettyä temppua oikeaan kohtaan, jolloin se menee musiikin tahdissa ja homma toimii tai sitten ei.. Toistaiseksi ei ole esityksiä tiedossa ensikesälle paitsi olen kyllä suunnitellut lähteväni Jyväskylään kadulle häröilemään, kuten viimekesänä Samin ja Juuson kanssa. Ne eivät tosin ilmeisesti ole tulossa mukaan, joten yksin pitää sitten pörrätä. Joopa. Esiintymiskokemus on kuitenkin tässä lajissa varmastikin hyväksi. Apuraha-anomukseen laitoin kuitenkin vuodelle 2008 mahdollisia esiintymisiä Jyväskylän kesän aikaan kadulle taasen häröilemään ja Lievestuoreelle Liisanhöylien aikaan, mutta tiedä niistä sitten. Kunhan katsotaan.

Jee enää 10 päivää koulua, josta menee 2 päivää luokkaretkeen, 1 päivä toukofestiin ja 1 päivä Laukaan lukioon tutustumiseen, joten koulua on oikeastaan enää 7 päivää!! Ja sitten alkaa kesäloma! Se on hienoa se. Sain myös kesätyöpaikan S-Marketista ja yritän vielä saada TTP-Yhtiöiltä, joten työtilanne on turvattu. Hienäkuun lopussa on myös yksi lastenleiri, jolla olen isosena ja siitäkin saa rahaa.