Joopa, treeniä.. aina vaan. No mutta sehän on hyvä, koska sitten oppii ja tulee taitavaksi. Tai vähemmän taitavaksi tai jotain. Niimpä niin. No jokatapauksessa aion kirjoittaa jälleen treenaamisestani. Ja voisin oikeastaan sotkea sekaan jotain musiikki aiheistakin.

Joo'o välillä on iltaisin ihan puhki, kun on harjoitellut koko illan yksipyöräilyä ja diaboloja. Mutta toisaalta, jos harkat on mennyt hyvin, niin silloin on hyvä mieli vaikka olisikin ihan puhki. Tosin huonosti menneiden harkkojen jälkeen yleensä ei olekaan puhki, koska silloin ei viitsi kauaa harjoitella. Nyt olen kyllä viime aikoina luistanut pahasti viiden pallon treenistä, kun ei ole tullut koulussakaan heiteltyä, koska ei ole MP3-soitinta, kun se meni rikki. MP3-Soitin vaikuttaa taasen paljon heitto fiilikseen. Ja fiilistä heitellä, kun ei ole hyvää musiikkia kuunneltavana.

Tänään harjoitukset meni harvinaisen huonosti: Diabolojen kanssa mikään ei sujunut ja tällä kertaa siihen ei ollut vaikuttamassa edes tuuli. Yksipyöräiselläkään ei oikein tununut mikään sujuvan. No okei harjoittelin uutta temppua eli takaperin ajamista, mutta silti ajaminen meni huonosti, koska ei oikein nuo perus harjoitukset sujunut ja tuli kauheasti tippumisia(siis yksipyöräisellä ei juuri kaaduta vaan tiputaan kyydistä) heti aloituksista ja se on hieman heikosti. Pyöräilyn heikkoon menestykseen toki vaikutti ajohousut. Totesin, että puuvilla housut, joita käytin, hiersivät sisäreisiä varsin kivuliaasti etenkin, kun harjoitteli pientä hyppyä, jotta pysyy suunnilleen samalla kohdalla paikallaan pystyssä.

Tulin viikonlopun aikana siihen tulokseen, että yksipyöräilyäni on laajennettava enemmän hyppimiseen, mutta nykyinen pyöräni ei kestä kunnon hyppyjä ja tiputtautumisia, joten minun on ostettava uusi pyörä, Muni pyörä. (Muni=Mountain unicycle) Nyt siis tiedän, mihin menevät rahat, jos saan kesätyöpaikan. Olisi kyllä varsin toivottavaa, että saisin kesätyöpaikan, koska olisi loppupeleissä paljon hauskempaa opetella kaikkia hienoja hyppyjä ja muuten ajaa muutakin kuin pelkkää perus ajoa. Nykysielle pyörälle minulla on jo ostaja, kun kuvaamataidon opettajani tarjosi pyörästä 100 euroa. Mutta kunhan katsotaan saanko sen kesätyöpaikan ja rahat pyörää varten. Jos en saa kesätyöpaikkaa jää Munipyörä tämän kesän osalta haaveeksi. Se olisi varsin valitettavaa.

Lupasin kirjoittaa myös musiikista tällä kertaa, joten kirjailen suosikki bändistäni B'z:sta. B'z on japanilainen rock bändi joka julkaisi ensimmäisen singlensä 1988 "Dakara sono te o hanasite". Vaikka B'z luokitellaan rock bändiksi sen tuotanto ei ole pelkkää rokkia vaan joukosta löytyy hyvinkin kauniita balladeja kuten Ocean ja uusin 2007 maaliskuussa julkaistu sinkku 永遠の翼 (Eien no tsubasa). B'z on siis todella monipuolinen bändi musiikiltaan. B'z:n pysyvät jäsenet ovat laulaja Inaba Koshi ja soolokitaristi Tak Matsumoto. Muut bändin jäsenet vaihtelevat, mutta esimerkiksi rummuissa oli viime vuonna Shane Gaalaas. B'z:n uusin albumi on Monster ja se julkaistiin viime vuoden alkupuolella. Uusin tuotanto B'z:lta on ollut lähinnä rokkia, mutta on joukossa tavattu silti myös muutama balladi. Olisin laittanut tähän vielä videon suosikki kappaleestani, mutta se oli poistettu, joten laitan tähän toisesta hyvästä kappaleesta
ギリギリ Chop (Girigiri Chop) Jossa myös tekstitykset =) Girigiri Chop oli mielestäni kyllä paljon parempi Monster's garagen livenä, kuin tässä. Tunnelma oli parempi ja muutenkin.



Sekä tämän lisäksi vielä pari näytettä uusimman kiertueen "B'z live gym 2006 the Monster's Garage" Ensin Monster
Seuraavana 愛のバクダン (Ai no bakudan)


Tällaista musiikkia siis tekee B'z.

Onnea jos jaksoit lukea loppuun asti, kun tätä tekstiä pääsi kertymään aikas paljon.