Tänään alkoivat siis puutyöt, joka tietää kiireisiä maanantai päiviä. Linkki Lievestuoreelle saapuu 16.30 ja puutyöt alkavat 18.00 ja läksytkin voisi olla mahdollisesti hyvä tehdä. Onneksi jonkka treenit voi tehdä ruokavälkillä. Ainakin osittain. Eihän puolituntia päivittäin riitä mihinkään. Vähintään tunti päivässä on pakko, mielellään enemmänkin.
    Mut joo jos pysyisi vielä vähän aikaa puutöissä ja luistaisi sitten vasta jongleerauksen ihmeelliseen maailmaan. Jatkoin siis sänkyprojektiani tänään etsimällä kaikki osat ja ihme kyllä ne löytyivät. Tämän jälkeen kului tovi vain jutellessa, mutta vihdoin pääsin käsiksi projektiin. Päivän työnä oli hioa kaikki osat, mutta toinen pääty sängystä jäi hiomatta ajan puutteessa. Ensi maanantaina pitää ensimmäisenä kostuttaa kaikki jo hiotut osat, jotta puun syyt nousevat pystyyn ja sitten hioa ja kostuttaa se jäljelle jäänyt pääty ja muiden osien kuivuttua hioa ne uudelleen. Tämän jälkeen puhdistetaan pölyt ja lakataan ensimmäisen kerran. Tai toinen vaihtoehto on, että teen tikapuut loppuun. Nekin pitäisi hioa ja käsitellä.. Paljon on vielä tehtävää.
    Nyt en tiada ehtiä kirjoittaa jongleerauksesta. Se jääköön huomiseen. Pitää mennä suihkuun ja lukemaan kokeisiin.. Ja nukkumaankin voisi ehtiä joskus, jotta pääsee taas aamulla ylös sängystä. See no!