Vietin viime viikonlopun Jyväskylässä siskoni luona osittain siksi, että halusin päästä käymään Animeconissa. Siellä sitten kävinkin ihmettelemässä tapahtumaa ja kuuntelemassa yhden luennon, joka kertoi samuraista ja yakutsoista. Se oli i9han mielenkiintoinen luento. Cosplay kisoja en valitettavasti päässyt katsomaan, kun ei ollut varattuja paikkoja.. Ei voi mitään. Ja näkihän niitä asuja siellä kuljeskellessakin. Varmasti hienoin asu minkä näin oli Jack Sparrow elokuvasta Pirates of the Caribbean. Todella upeasti tehty asu sekä hieno pistoolikin oli hankittu.
    Sen lisäksi vietin aikaani siskoni miehen kanssa. Pelasimme Nindendo Wiillä, joka oli todella hauskaa. etenkin Wii Playn mukana  tullut tankkipeli oli loistava ja kalastuskin oli ihan mielenkiintoista. Pelaamisen lisäksi katsoimme kaksi leffaa. Batman beginsin ja Star Wars episode III:n. Molemmat leffat oli vallan hyviä.
    Eilen vein sitten pyöräni huoltoon jyväskylän. Se tarkoitti sitä, että pyörä oli jaettava Jyväskylään, joten aamulla kahdeksan aikaan hyppäsin pyörän selkään ja lähdin köröttelemään kohti Jyväskylää. Siitä tulee varsin hyvä lenkki: 28 kilometriä. Sen jälkeen vietin päivän jyväskylässä. Epäonnekseni ostokset jäi tekemättä, koska unohdin lompakkoni kotiin.. Noh, menin silti käymään Taikapuodissa katsomassa mitä herra myyjälle kuuluu ja lopulta vietinkin hänen kanssaan aikaa 2 tuntia. Tuli keskusteltua hyvin pitkälle kaikki jongleerausasiat ja kaikki uudentyyppiset välineet. Tämän jälkeen menin sitten taas vaihteeksi siskoni luokse. Siellä sitten pelattiin ja katsottiin yksi leffa. Leffa oli Shaolin soccer, joka oli aika outo leffa. Ei välttämättä mikään erityisen hyvä, mutta kyllä sen katsoi. Leffan jälkeen totesin, että on aika kiire pyörähuollolle lunastamaan pyörä. Lähtiessä kello oli 16.31 ja matkaa oli neljä kilometriä. Kun saavuin tourulaan huoltopilotille kello oli 16.48, eli ehdin. Huolto siis meni kiinni viideltä. Mutta kylläpä tuli juostua. En ole kyllä eläissäni varmaan mennyt 4 kilometriä alle puoleen tuntiin jalan.
    Sen jälkeen menin äitin ja isin kanssa hippokselle katsomaan Sirkus Finlandian näytöstä. Se oli vallan hyvä näytös vaikka sieltä puuttuikin jongleeraus. Sen jälkeen palasin tourulaan hakemaan pyöräni ja sitten piti lähteä ajamaan kotiin. Ja kuinka ollakaan sirkuksen näytöksen aikana oli alkanut satamaan kaatamalla. Oli taas niin loistava sää ajaa pyörällä, että huh. Mutta pyörä toimi moitteetta huollon jälkeen ja ajoin kotiin noin tunnissa ja viidessätoista minuutissa. Kotiin saavuttuani olin varsin märkä. Läpi märkä kypärän pehmusteista boksereihin. Paidassa tosin selässä oli pieni kuiva kohta, mutta ei muualla. Kengistäkin sai kipata vettä pois.
    Minnalle ja Joonakselle vielä: Ajattelin siinä kelkkamäessä, josko olisin kurvannut teille kastelemaan teidän asunnon. ; > En sitten viitsinyt tulla, kun kotiinkin oli varsin lyhyt matka.

Esitysvideoa en ole vieläkään saanut kamerasta ulos, mutta kyllä yritän saada sen tässä vaikka viikon sisään.