Olin siis luokkaretkellä torstain ja perjantain. Torstain ohjelmassa oli lähtö aamulla kahdeksalta kohti helsinkiä eli maamme pääkaupunkia. Matkalla pysähdyttiin kahdesti; tähtihovissa ja mäntsälän shellillä syömässä. Söin ranskalaiset ja porsaanleikettä. Se oli Shell ruoaksi ihan kohtalaisen hyvää. Sitten jatkoimme matkaamme kohti helsinkiä ja siellä menimme Kiasmaan. Kiasmassa viihdyttiin tunnin verran. Näyttely oli kohtalaisen heikko, mutta Kiasman rakennus oli mielenkiintoinen. Hauskat muodot siinä mökissä oli ja muutenkin kiva. ja hyvin kaikui koko rakennus, kun aivasti =). Kiasman jälkeen menimme Helsingin vakioon, eli Linnanmäelle. Linnanmäellä oltiinkin sitten pitkään. Viisi tuntia noin suurinpiirtein. Hauskaa oli ja kävin vuoristoradassa ties kuinka monta kertaa. Valitettavasti Lintsin uusi laite, Kirnu, oli edelleen huollossa ja siten sitä ei päässyt kokeilemaan. Lintsin jälkeen lähdettiin Espooseen Oittaan leirintäalueelle ja siellä sitten syötiin iltapalaa ja nukuttiin. Illalla ennen nukkumaanmenoa pelattiin lentopalloa sun muita pelejä ja vaellettiin ympäri leirintäaluetta. Aamulla aamupala yhdeksästä kymmeneen ja minähän meinasin nukkua sen ajan ohi =). Nooh, en pahasti vain 20 minuuttia yli yhdeksän heräsin ja siinä sitten meni hetki, että pääsi ylös, mutta pääsin ja sitten kiiruhdin aamupalalle ja se oli varsin köyhä. Mutta saimme ruokaa ja se on kaiketi pääasia. Sitten luovutettiin mökit pois ja lähdettiin kohti espoon keskustaa ja Kauppakeskus Selloa. Siellä sitten vietettiin noin 5 tuntia ja minen oikein saanut siitä mitään irti. Olen aika huono Shoppaamaan, mutta sain silti ostetuksi Dremel porakoneeseeni poranteräsarjan. Kahden aikoihin syötiin Raxissa ja söinkin aikas paljon, kun se ilmaista oli. Sitten vielä vähän aikaa shoppaamista ja sitten kotiin. Kotimatkalla pysähdyttiin tähtihovissa. Illalla vähän kahdeksan jälkeen päästiin takaisin kotiin ja sitten vain kiireesti telkkarin ääreen katsomaan leffaa. Olikin muuten hyvä elokuva, The Rock.

Tänään harjoittelin oikein ahkerasti diabolottamista ja innostuin opettelemaan kolmen diabolon pyöritystä. Yllätys oli suuri, kun sain sen pikkuhiljaa onnistumaan. Sain muutaman kierroksen pyöritettyä parhaimmillaan. Nyt on sitten kädet hellänä monen tunnin harjoittelusta, mutta olen varsin tyytyväinen,  kun sain sen vähän pyörimään. Nyt vain hiotaan aloitusta, jonka ajoitus on todella tarkka ja pyöritys tekniikkaa, joka on vähän vielä hakusassa. Sitten pitäisi opetella kahdella diabololla transfereja, jotta oppisin lopettamaan fanin.
Tässä vielä video kolmen diabolon pyörittämisestä sekä paljosta muusta, mitä voi diaboloilla tehdä. Erittäin tasokas video: