...Että voisi toimia ehkä toisin. Kuten tänään tuumailin, kun olin ajamassa yksipyöräisellä tuolla järven jäällä. Mutta plääh, mitä sitä suotta liikoja ajattelemaan, sillä sehän vain rasittaa tätä pääkoppaa. Taitaa se sitäpaitti muutenkin rasittua tarpeeksi lukuisista keilojen osumista. Noo, ei voi mitään. Joskus on kai vain pakko ajatella.

Jongleerauksen saralle kuuuluu hyvää. Tullut opeteltua kasa uusia temppuja ja viisi palloa on sujuvaa. Perus cascade on suurin piirtein solid eli ei tule juuri tiputuksia, jos ei tee mitään temppuja. Temppua (6x,4)* en ymmärrä. Tai ymmärrän, mutta kuudes heitto menee aina, hmm, jonnekin minne ei pitäisi mennä. Kaipa sekin lähtee menemään, kun vain tarpeeksi tahkoaa.

Torstaina oli tarkoitus mennä Hippokselle kaverini Harrin kanssa reenimään, mutta sepä olikin varattu Wanhojen tansseja varten. Jäi siis sekin reeni väliin. Harvoin kun kavereita näkee, niin jää sit nekin näkemättä. Sovimme kuitenkin, että yritetään ensiviikolla uudelleen, kun minulla on torstaina vapaapäivä koeviikon takia. Ei ole nelospalkissa koetta. Voisi toki lukea perjantain kokeeseen, mutta mitä sitä suotta itseään liikaa rasittamaan vai mitä? Ja jää aikaa varmaan kuitenkin vielä lukemiseenkin. Ja hissan kakkoskurssi tuntuu hyvin helpolta, niin eihän siinä mitään ihmeempiä ole.

Tein tässä hetki sitten valinnat ensi vuodelle ja totesin, että kauheasti on käytäviä kursseja. lopulta tuli 33 kurssia ensi vuodelle se on kai ihan sopivasti paljon. Tänä vuonna tulee suoritettua vähän vähemmän. Tulin lopulta siihen tulokseen, että suoritan liikunnasta lukiodiplomin ja hakeudun sirkusalaa opiskelemaan. Tämän johdosta pitää alkaa keräämään liikunnan kursseja ja päätin myös luopua kemiasta, koska se ei jaksa minua tällähetkellä kiinnostaa tippaakaan. Tuli siis ikään kuin vaihtokauppa. Abi vuodelle jäi tällä näkymin 16 kurssia, mutta veikkaisin, että siihen vielä muutama kurssi tulee lisää. Noh, siihen nyt on vielä aikaa, joten ei mitään hätää.

Tähän loppuun vielä japanilaisten tekemä jongleerausvideo. Tasokasta porukkaa ovat