Todellakin kaikki, mitä ei ole ruuvattu kiinni viedään ja nyt tämä on viety uusiin mittoihin: Enää ei kiinni ruuvaaminen auta..

Jätin diaboloni 2kpl VAU!-Teatterin kamojen joukkoon koulun liikuntasaliin ja diaboloissa oli valot kiinni, kun niitä eilisessä esityksessä käytin. Ja kuinka ollakkaan joku idiootti oli ruuvannut toisesta diabolosta toisenpuolen valosarjan irti ja nyt minulla on pariton määrä eli yksi kappale vihreitä ledisarjoja finesseen ja se on nyt täysin hyödytön, koska tarvitsen niitä kaksi.. Pystyn toki hyvin nimeämään 9b ja 9c luokilta tyypit jotka on todennäköisesti tämän tehnyt ja VAIN siksi, että nuo diabolot sattuvat olemaan minun.. Samat koulukiusaajat kuin aina... Huomasin tämän siinä vaiheessa, kun tulin päivän näytökseen valmistautumaan ja totesin, että joku oli käyttänyt diabolojani. Kappas vaan, kun oranssista diabolosta oli jössitty toinen ledisarja. Todellakin teki siinä vaiheessa mieli paiskoa kaikki tavarat ympäriinsä ja tuhota kaikki. Paloi käämi totaallisesti. Ei taida niilläkään hyypiöillä järki päätä pakottaa. Onnekseni VAU! suostui korvaamaan minulle uuden ledisarjan finesseeni. 15€ on kuitenkin melkoisen paljon rahaa minulle. Puolen toista kuukauden kuukausirahat tarkalleen ja nyt vielä, kun on hankittava uudet kepitkin.. Ihme, että niitä ei ollut sen enempää rikottu kuitenkaan. No onneksi yksi kolmesta ohjaajasta lupasi huomenna selvittää asiaa. Onhan noita varastamisia ennenkin ollut koulussa ja sitten on uhattu poliisitutkinnallakin ja se on yleensä tehonnut. Saa nähdä, miten pitkälle pitää tuota juttua viedä. Kommentoikaa lukijat, mitä mieltä olette tästä.

Tänään oli sitten viimeinen maksullinen yleisönäytös meillä ja jäljellä on enää yksi näytös ensiviikon torstaina ala-asteelaisille 1-3 luokkalaisille. Vein oman roolini, eli jongleeraus hommat kunnialla: 3 minuutin keilasarja yhdellä tiputuksella ja sekin siitä, että yritin tehdä lopun näyttävästi ja heittää 3 up heiton. Noh, eipä onnistunut ja sain vain huulen turvoksiin =). Valot ja äänet menivät päivän näytöksessä älyttömän hyvin. Eli ei voi olla muutakuin tyytyväinen.