Vihdoinkin sain itseni potkittua kirjoittamaan tänne. Se olikin työn ja tuskan takana.

Reeniä on tullut aina vaan lisää ja neljää keilaa sain tehtyä jopa 100 koppia, kun heitin tuplia. Viime aikoina olen saanut myös uskomattoman hyviä runeja seiskaa vaikka en kaikkia palloja saakaan kiinni. 21 koppia sain eilen. Se on hyvin se näin kahden viikon tauon jälkeen, kun oli yksi pallo hajalla.

Palloista puheen ollen täytyy kyllä haukkua lyttyyn mister Babachen mokkapallot, koska ne eivät kestä. Olen nyt neljättä palloa menossa vaihtamaan. Hajoavat joko päädystä, missä neljä väriä yhtyvät tai viimeisenä ommellusta saumasta. Täytyy siis vakavissaan harkita ostavansa jenkeistä
sport juggling companyn palloja. Ne ovat laatutavaraa ja ovat todennäköisesti maailman suosituimpia palloja. Niitä siis. muistaakseni 11 dollaria oli kappaleelta M koon pallot, joita olen hankkimassa. Sit siihen postit niin se tekee noin 90 dollarii ja mahdollisen tulliin jäännin. Ehkä se on sen arvoista. Niihin saisi myös muutaman dollarin lisällä oman nimen. Se olisi aika hienoa, kun olisi palloihin brodeerattuna oma nimi. Täytyy miettiä.

Viimeinkin olen aika tyytyväinen nettisivuihini. Voin tuomita ne valmiiksi. Joo. Tervetuloa katsomaan. www.jonglerie.tk

Helmikuussa minulla on myös jongleerauskurssi jonne kaikki ovat tervetulleita. Jongleerauksen ja diabolon alkeita ja myös kehittyneempää settiä, jos on tarvis. Kurssi siis 17.2. ja 23.-24.2. Lievestuoreen kansalaisopistolla.

Tilasin eilen yhden B'z:n levyn lisää kokoelmaani. Tällä kertaa oli vurososs 1999 julkaistu Brotherhood. Yksi suosikeistani. Toivonmukaan se tulisi ensiviikolla. Todennäköistä ainakin olisi, mutta saa nähdä.

joo pitää yrittää kirjoittaa enemmän jatkossa jos vain suinkin pystyn ja kykenen. Hmm, edellinen kirjoitus joulukuun alussa. Hieman heikolta vaikuttaa. Pitää vain ottaa itseään niskasta kiinni.