Olin tässä tällä viikolla käymässä Tuusulassa kummitätini luona.. Ja itseasiassa lähdin matkaan jo maanantaina ja menin yhdeksi yöksi siskoni luona, joten aloitampa siitä.

    Siis hyppäsin täältä junaan ja lähdin kohti hämeenlinnaa. Tampereella piti vaihtaa junaa, jotta päätyi Hämeenlinnaan. Mutta osasin vaihtaa junaa ja päädyin Hämeenlinnnaan. Sitten piti Hämeenlinnan asemalla odotella 15 minuuttia, että siskoni saapui helsingistä töistään. Viihdytin itseäni ja ohikulkijoita(?) hiettelemällä kahta diaboloa ja viittä palloa. En tosin samaan aikaan, koska siihen en ainakaan vielä kykene. Kerran meinasin saada jopa diabolon raiteille, mutta pelastin sen juuri ennen sitä. Noh, sitten kun siskoni juna helsingistä tuli, menimme siskon luokse ja söimme. Tämän jälkeen oli aika mennä reippailemaan ja aika reippaita oltiinkin. Käytiin tekemässä pyörällä/kickbikellä 17 kilometrin lenkin. Ja juuri kun kerkesimme takaisin siskon luokse alkoi sataa kaatamalla. Ehdimme kuitenkin onneksi vielä hyvän sään aikaan takaisin. Välillä näinkin. Sitten illalla oli aikaa pelata muun muassa Blokusta ja tietenkin sateen lakattua mennä vielä ulos jongleeraamaan ja heittämään diaboloja.

    Seuraavana päivänä oli aikainen herätys, koska piti keretä aamulla junaan, joka vei Helsinkiin. Viivyin muutaman tunnin siskoni työpaikalla tekemässä kaikenlaista pikkupuuhaa kunnes kummitätini tuli hakemaan minut. Sen jälkeen lähdimme kohti tuusulaa. Sitten piti pohtailla mitä sitä tekisi, kun ei ohjelmaa oltu mitenkään erityisesti suunniteltu. Päätimme syödä ja pelata monopolyä. Kävin myös jongleeraamassa ja heittämässä diaboloja. Tietenkin. Eihän sitä päivittäistä harjoittelua voi unohtaa! Muuten ei välttämättä tule taitavaksi.

    Toisena päivänä aamulla minun piti olla muutama tunti yksinään, kun kummitäti ja hänen miehensä lähtivät käymään lääkärissä. Noo silloin olikin hyvää aikaa päivän treeni annostukselle ja kaksi kertaa  noin tunnin. Noo tulipahan sekin aika käytettyä hyvin. Iltapäivällä oli ohjelmassa kartingia. Kävimme kummitädin ja hänen miehensä kanssa. Kummitäti ei tosin ajanut. Mutta ajaminen oli hirmuhauskaa.

    Sitten torstaina oli aika lähteä kotiin. Ajoitimme menomme siskon kanssa niin, että pääsimme samaan junaan ja liputkin oli ostettu niin, että pääsin siskoni viereen ja täten oli matkaseuraa. Paitsi tampereen vaihdon jälkeen, jolloin sisko nukkui suunnilleen loppumatkan. Sitten piti tyytyä vain kuuntelemaan tyytyväisenä B'z:aa.

    Juhannuskin meni ohi eikä tapahtunut mitään sen erikoisempaa. Toinenkin sisko tuli kotiin ja sain häneltä upean B'z paidan. Laitan kuvia joskus. Nyt en ole kerennyt ottamaan. Laitan myös kuvia uudella yksipyöräisellä ajamisesta. Mutta se joskus myöhemmin.

Sekä tässä yksi video B'z:n tuotantoa teille: ja kyseessähän on Ai no Bakudanin live

   
ja lopuksi on vielä todettava edellisen kirjoitukseni kommentteihin, että jos ei blogini aiheet kiinnosta, niin ei ole pakko lukea.