Tämä on vähän myöhässä, mutta antaa olla.

    Lauantaina oli siis minulla ensiesiintyminen. Se tapahtui konnevedellä rantakalaillassa. Keikka paikalle pääsin noin kuuden aikaan ja tapahtuma alkoi seitsemältä. Esiintyminen sovittiin noin kahdeksaksi. Ensiesiintymiseksi oli mielestäni varsin paljon yleisöä. Ihmisiä oli katsomassa noin 200. Esitys meni varsin mallikkaasti vaikka hieman jännittikin, mutta jännitys oikeastaan karisi pois siinä vaiheessa kun musiikki alkoi. Aluksi tuli palloilla muutama tiputus, mutta kun pääsi mukaan hommaan, niin sitten se meni kuin vettä vaan. Olihan sitä sentään harjoiteltu paljon. Diaboloilla ei ihmetyksekseni tullut kuin yksi tiputus. Kolmen bolon yritystä en laske tiputukseksi, koska se tuli väistämättä, mutta silti kolme boloa pyöri yllättävän hyvin.
    Videoa en valitettavasti ole vielä saanut kamerasta ulos, koska oma kone ei suostu kameran kanssa yhteistyöhän ja kuvaamataidon opettajani on matkoilla, joten sitä saatte vielä odottaa. Video on ihan hyvä ainakin sen mitä kamerasta olen katsonut. Muutaman kerran siitä pomppii ihmisiä edestä, mutta sille ei voi mitään. Video tosin pitää jakaa kolmeen pätkään, jotta saan sen youtubeen ja sitäkautta tänne.

    Kivaa. Ensi viikonloppuna on Animecon jyväskylässä ja sinne olen menossa sekä siskoni luokse Jyväskylään yöksi. Animeconissa olisi varmaankin tarkoitus tavata Solitary-Foorumilaisia jonnin verran. Viikonlopun osalta tosin harjoittelu jää sitten vähäiseksi, mutta ehkä kestän sen.